Pinterest training

Pinterest training

Wil jij jouw merk beter op de kaart zetten in Pinterest? Daar help ik je graag bij! Pinterest is een social media kanaal dat compleet anders werkt dan bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Het wordt door veel ondernemers verkeerd gebruikt, waardoor de mogelijkheden niet optimaal benut worden. Door middel van een kleine, wekelijkste tijdsinvestering kun je per dag honderden bezoekers naar je website halen.
 
Je kunt bij mij terecht voor Pinterest advies, trainingen en workshops. Daarnaast beheer ik op aanvraag accounts van ondernemers die hier geen tijd voor hebben en kan ik een helpende hand bieden bij het opzetten van een Pinterest account. Hieronder vind je enkele mogelijkheden en bijbehorende tarieven:
 

Pinterest 1-op-1 sessie

Bij een Pinterest 1-op-1 sessie spreken we af op een datum en locatie van jouw keuze. We nemen dan in ongeveer anderhalf uur de basis van Pinterest door en bepalen aan de hand van een aantal vooraf door jou aan te leveren gegevens jouw kansen en strategie voor de komende periode.
 
Kosten € 145,- excl. btw
Inbegrepen: een anderhalf uur durende 1-op-1 sessie, een gedegen voorbereiding van mijn kant, mijn Pinterest workflow checklist
Niet inbegrepen: vergoeding voor reiskosten en tijd, afhankelijk van reisduur en locatie
 

Pinterest audit

Ben je al met Pinterest aan de slag, maar kom je er niet uit? Heb je het gevoel dat het beter kan maar weet je niet waar te starten? Of wil je mij eens een kritische blik laten werpen op jouw Pinterest gedrag, jouw pins en jouw profiel? Dan voer ik een audit voor je uit en maken we samen op basis van jouw wensen een workflow voor de komende periode.
 
Kosten: € 95,- excl. btw
Inbegrepen: een uur lang advies en tips via Skype, een gedegen voorbereiding van mijn kant, mijn Pinterest workflow checklist
 

Pinterest management

Op aanvraag beheer ik Pinterest accounts voor bedrijven binnen de toeristische sector. Interesse? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.
 
Kosten: op aanvraag.
Meer weten? Stuur een mail naar info at spikenspaan.nl of bel me op 06-28021998.
 

Wat anderen over mijn 1-op-1 sessie zeggen:

Daisy Scholte van All Day Every Daisy
“Ik dacht dat ik Pinterest aardig begreep, maar na de training van Antonette ging er een wereld voor me open. Van 2K maandelijkse bezoekers groeide mijn account in 4 weken naar 45K maandelijkse bezoekers! Heel fijn dat je na de training af en toe tips en updates krijgt via de mail.”
 
Stéphanie Versteeg van Expeditie Aardbol
“Dankzij de Pinterest cursus van Antonette is mijn Pinterest-bereik in drie maanden tijd gigantisch gegroeid. Met minimale inspanning trek ik inmiddels vijf keer zoveel bezoekers per dag vanuit Pinterest, en dat kan alleen nog maar oplopen de komende tijd.”
 
Chris Wiersma, CTB Global
“Pinterest is een “sociaal media” platform dat ik vijf jaar na de oprichting van CTB Global nog steeds niet snapte. Antonette heeft die 5 jaar achterstand in 2 uur up-to-date gebracht met duidelijk uitleg, stappen plan en handvaten. Geen vage tips zoals die overal op internet staan maar écht concreet dat moet je doen. Na enkele weken was er al resultaat. Ik kan maar één advies geven: wacht niet vijf jaar maar neem de cursus nu.”