Pinterest cursus

Pinterest cursus voor beginners

Wil jij jouw merk beter op de kaart zetten in Pinterest? Daar help ik je graag bij! Pinterest is namelijk geen social media kanaal, maar een zoekmachine. Omdat veel ondernemers Pinterest foutief of zelfs helemaal niet gebruiken, worden de mogelijkheden die dit platform biedt vaak niet optimaal benut.
 
In de cursus ‘Pinterest voor beginners’ neem ik je in anderhalf uur mee door de basis van Pinterest. Ideaal indien je nog geen idee hebt hoe je Pinterest zakelijk kunt gebruiken of zelfs nog geen Pinterest profiel hebt. In de cursus behandelen we onder meer het volgende:
 
– Wat is Pinterest en hoe wordt het door consumenten gebruikt?
– Hoe maak je een krachtig Pinterest profiel?
– Hoe werken borden en hoe kun je die voor jou laten werken?
– Hoe zorg je ervoor dat jouw pins zichtbaar worden?
– 4 Veel gemaakte Pinterest fouten die jij niet wilt maken.
 
Aan het einde van de cursus ontvang je van mij een concreet een stappenplan, waarbij je door middel van een kleine, wekelijkste tijdsinvestering het meeste uit je pins kunt halen.
 
Datum: woensdag 31 maart
Tijdstip: 14.00 – 15.30u
Investering: € 34,95 excl. BTW
Locatie: online
 
Meer informatie en aanmelden: info@spikenspaan.nl of 06-28021998
 
Voorwaarden: annulering tot 7 dagen voor aanvang: kosteloos
annulering tussen 7-3 dagen voor aanvang: 50% kosten
annulering tussen 3-0 dagen voor aanvang: 100% kosten
 
Wat anderen zeggen:
“Antonette weet veel over Pinterest! Hoewel er vast nog een enorme hoeveelheid te leren valt naast deze basis, kan ik door deze cursus en Antonette haar expertise grote stappen zetten op weg naar een succesvolle inzet van Pinterest op zakelijk vlak.”
 
“Antonette laat in een compacte cursus zien wat de mogelijkheden van Pinterest zijn en hoe je dit snel en simpel zelf zakelijk kunt inzetten.”