Diensten

Reisbloggen

Een goede website kan tegenwoordig niet meer zonder een blog. Op een blog deel ik persoonlijke reiservaringen in combinatie met goede en pakkende teksten, waardoor lezers sneller geïnspireerd raken om een bepaalde bestemming te bezoeken. Momenteel blog ik op mijn eigen website We12travel zowel in het Nederlands als het Engels en verzorg ik blogs op de website van Askja Reizen.
 

Inspirerende brochure en/of webteksten

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om in enkele zinnen de essentie van een reis neer te zetten. Dit doe ik door middel van het schrijven van teksten die de lezer verleiden om meer informatie te zoeken en jouw reisorganisatie te benaderen voor het maken van een offerte of het boeken van een reis.
 

SEO teksten

Bij Askja Reizen ben ik de laatste jaren nauw betrokken geweest bij het schrijven van de webteksten voor diverse bestemmingen, van teksten over de reisprogramma’s tot praktische reisinformatie. Daarnaast gaf ik regelmatig workshops aan mede-collega’s over het schrijven van betere teksten op het gebied van SEO in combinatie met het vlot laten lopen (en leesbaarder maken) van een tekst.
 

Pinterest training

Wil jij jouw merk beter op de kaart zetten in Pinterest? Daar help ik je graag bij! Pinterest is een social media kanaal dat compleet anders werkt dan bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Het wordt door veel ondernemers verkeerd gebruikt, waardoor de mogelijkheden niet optimaal benut worden. Door middel van een kleine, wekelijkste tijdsinvestering kun je per dag honderden bezoekers naar je website halen. Ik geef 1-op-1 trainingen aan ondernemers op het gebied van Pinterest en organiseer met regelmaat een workshop. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.
 

Het verzorgen van presentaties

Wanneer je mij inhuurt als spreker ben je verzekerd van een boeiend verhaal waarin bijzondere ervaringen worden afgewisseld met een flinke dosis informatie en praktische tips over een bepaalde bestemming, reis of manier van reizen.
 
Voor Askja Reizen heb ik jarenlang diverse landenpresentaties verzorgd waaronder voor Alaska, Argentinië, Chili en Nieuw-Zeeland. Ook heb ik een presentatie over bloggen en social media mogen verzorgen voor de studenten van de universiteit van Novi Sad in Servië, op de wandelinspiratiedag van SNP Natuurreizen en heb ik diverse presentaties gegeven op het evenement Reis! in Groningen.
 

Het redigeren van teksten en/of een blog

Wil je graag zelf een tekst en/of blog schrijven maar heb je moeite om de juiste tone of voice te vinden? Ik redigeer met veel plezier jouw geschreven blogs en teksten tot een boeiend verhaal.