Over mij

Over mij

Ik studeerde af in toeristisch management en heb 17 jaar lang in de reisbranche gewerkt, waarvan de laatste jaren als product manager bij Askja Reizen. Hier ontwikkelde zich mijn passie voor het schrijven van inspirerende en pakkende teksten. Vijf jaar gelezen zette ik mijn eigen reisblog We12travel (‘we want to travel’) op, met als doel mijn lezers te enthousiasmeren over het maken van actieve reizen in de natuur. We12travel is inmiddels uitgegroeid tot het grootste outdoor & adventure blog van Nederland met ruim 50.000 unieke bezoekers per maand en ruim 25.000 volgers op social media. In de zomer van 2017 verruilde ik mijn kantoorbaan voor een bestaan als freelance tekstschrijver en content manager voor de toeristische sector.
 

Mijn ervaring

Ik begon mijn loopbaan bij een traditioneel reisbureau waarna ik onder andere werkte voor Fontana Reizen en SNP Natuurreizen. De laatste 10 jaar was ik werkzaam bij Askja Reizen, waar ik naast mijn taken als product manager voor Alaska, Argentinië en Chili ook een tijd lang verantwoordelijk was voor de de social media. Daarnaast heb ik het Askja Reizen blog opgezet en de nieuwsbrief verzorgd. Ook schrijf ik tweetalig op mijn eigen website (Nederlands en Engels) en is mijn werk onder meer te vinden op Expedia en Outdoorbloggers.nl.
 
Tevens verzorg ik lezingen en presentaties over mijn reizen. Dit deed ik onder meer voor Askja Reizen, maar ook sprak ik op de reisbeurs Reis! In Groningen en gaf ik een lezing over reisbloggen en social media op de universiteit van Novi Sad in Servië. Recentelijk was ik ook aanwezig op het Wandelinspiratie evenement van SNP Natuurreizen waar ik een presentatie over Nepal verzorgd heb.
 
Ook ben ikde host van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen, dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die graag een avontuurlijker leven willen leiden.
 
Enkele andere projecten van mijn kant zijn NieuwZeelandInfo en Wandelen op de Veluwe.