Portfolio

Mijn teksten zijn onder meer te vinden op de volgende websites:

Tevens werk ik als ghostwriter voor diverse organisaties binnen de reisbranche, welke vanzelfsprekend niet bij naam genoemd kunnen worden.

 

Wat anderen over mij zeggen:

 
Eppo Steenhuisen, directeur Askja Reizen
Waar kan iemand als Antonette beter haar reis- en schrijfambities tot volle wasdom brengen dan bij een bedrijf als Askja Reizen? En zo geschiedde. Ambitieus en enthousiast, gedreven en vol humor. Haar talent zit ‘m vooral in haar kijk op de wereld. Waarheen ze ook reist, daar is ze! Ik beveel Spik & Spaan dan ook van harte aan. Ook al weet ik niet wie Spik is.

Milou van Roon, founder & editor in chief bij Explorista Media
Ik werk sinds een paar maanden met Antonette en ik kan haar services aan iedereen aanraden. Ze begrijpt wat het doel is van een tekst en schrijft op een prettige manier die aansluit bij de doelgroep. Ze levert artikelen altijd netjes op tijd aan en is flexibel en makkelijk om mee te werken

Liesbeth Klerken, eigenaar NLConnection Travel Marketing & Communication
Antonette ademt outdoor. Haar passie voor ongerepte en spectaculaire natuur brengt haar naar de mooiste plekken op deze aardbol. Soms ver weg, soms dichtbij, zoals op ‘mijn’ Top Trails of Germany. Omdat Antonette prettig en betrouwbaar is om mee samen te werken en prachtige verslagen met een persoonlijke noot produceert, kan ik een samenwerking met haar ten warmste aanbevelen.